Renover selv dit Fritstående/Indmuringskomfur for små penge

Det er en bekostelig affære at gå til en proffessionel ovnbygger for at få din ovn renoveret og opsat.Der findes folk derude,som har fået deres hænder skruet rigtigt på,men bare ikke ved,hvor de skal begynde,og hvor de skal ende med renoveringen af den gamle ovn.

Det koster idag mellem 15 og 20.000 dkr. at få renoveret et minimalt indmurings - eller fritstående komfur hos en professionel.Det er overhovedet ikke ublu,da der er rigtig meget arbejde i det.
Et komfur består af rigtig mange dele,opmuringen af indmurings komfuret skal gøres rigtigt for det skal virke osv.
Jeg har renoveret og opsat komfurer i over 20 år og har dermed fået en enorm erfaring på dette område.I gamle dage lærte bygnings murerne dette håndværk,men denne nische døde sammen med komfurerne.
Det er nu igen højeste mode,at opsætte de få komfurer,som ikke endte i jernværkernes smeltekar.Der er bare ikke nogen som ved,hvordan man gør mere.
Derfor er her værktøjet til "Gør det selv" håndværkeren.Ham der alligevel ikke går til den professionelle ovnbygger,men prøver selv trods uvidenhed.
Men det er jo ikke legetøj at gå igang med renovering af et komfur.Der skal jo ild i det bagefter,hvilket ikke er ufarligt.
Jeg har nu også skrevet drejebøger,som omfatter renovering af gamle firkantede og runde støbejernsovne.De beskriver ligeledes hele processen fra sandblæsning til opsætning af den færdigrenoverede kakkelovn.De er uundværlige værktøjer for at få et godt resultat ud af renoveringen og sikrer,at du ikke smider pengene ud af vinduet.
Du kan gå ind i min webshop og udvælge den drejebog,som passer til din ovn.Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig på tlf. 51 72 39 52 eller skrive en mail til : lars.falk@gmail.com ,hvis du har spørgsmål inden købet.
NYT...NYT...NYT !!!!
Der er nu også tilføjet en drejebog omhandlende renovering af 17 - og 1800 talere i 1,2,3 og 4 sektioner. Kompendiet beskriver alt fra købet af rustbunken indtil den er færdigmonteret.
Endvidere kan du nu købe vandbeholder og monteringsvejledning til dit brændekomfur med henblik på supplerende radiator/gulvvarme.