Per - Fra start til mål.

Per er født og opvokset i Fagersta,ca.450 km nordvest for Göteborg.For et par år siden blev det for meget for han og hans familie,og de flyttede nærmere Danmark,nemlig Halmstad.Afstanden til Danmark passer bedre nu,hvor han jo bygger mange ovne.Han har på 20 år bygget over 600 ovne.
Per starter hjemme i Sverige med at køre landet tyndt for at opkøbe ovne.Ofte skal han bruge næsten en dag på at brække ovnen ned,mærke kaklerne og pakke den i kartoner.Derefter hjem til lageret,pakke ovnen ud,vaske sten ud af kaklerne,rengøre og evt. reparere og udskifte dårlige kakler.Derefter mærkes ovnen igen og pakkes ned,klar til opsætning i Danmark.
Når Per ankommer til destinationen lægges ovnen ud på gulvet i nummerorden og kunden har mulighed for at se kvalitet osv. inden opsætning.Der skæres hul i gulv,bores jern i vægge,støbes fundament og skiftet med lågen mures ofte første dag.
Dag 2 - der mures intenst og ud på aftenen når han ofte skiftet under kronen.Så trænger man også til et hvil.Han overnatter helst hos kunden og kunden sparer motelregningen,som oftest er på 800,-d.kr. pr.døgn.
Dag 3 - Anslutningen til skorstenen laves,spjældet og kronen monteres.Til sidst rengøres og fuges og glaslågen monteres.
Per skriver faktura og der afregnes kontant ved arbejdets færdiggørelse.Han yder selvfølgelig 2 års garanti på arbejdet,det forudsættes,at fyringsvejledningen følges,og de 3 måneders tørretid overholdes.I ØVRIGT HAR PER HÅVE DANMARKS BILLIGSTE SVENSKE PORCELÆNSKAKKELOVNE.
Ovnene,der er 100 - 150 år gamle,kan med tiden få småskader på overfladen,som behændigt fuges væk.Sådanne småskader kan der selvfølgelig ikke ydes garanti mod.Gamle ovne får patina og bliver smukkere med årene.God fornøjelse.........

 
Se iøvrigt næste side " Ovne til salg " ,hvor hele Per's ovnlager er udstillet.Lagerlisten er altid opdateret.Skriv og fortæl hvilken ovn og ovnens nummer og jeg gi'r dig en detaljeret beskrivelse om årgang,kvalitet og pris.

Ovnen rengøres og fuges.