Vurdering, datering og værdiansættelse af din gamle ovn

Kære Ovnentusiast!

Jeg har i mange år vurderet,dateret og værdiansat websidens besøgendes gamle ovne.Det gik fint da jeg havde 2-300 besøgende pr. uge og jeg gjorde det ganske gratis.

Men jeg har nået et svimlende sidevisnings antal på 3000 til 4500 pr. uge og meget af min tid går nu med at besvare mails omhandlende gamle ovne.Derfor ser jeg mig nu nødsaget til at indføre et gebyr på 200,- dkr. for vurdering,datering og værdiansættelse.Deri er includeret evt. indscannet illustration fra et af mine mange gamle kakkelovnskataloger.Der sidder sikkert mange derude,som er i tvivl om deres gamle ovn er fra før eller efter 1920.Det er jo vigtigt at vide i forhold til,om ovnen må opsættes eller ikke.

Derfor be'r jeg dig maile / ringe mig en forespørgsel om og hvad dine behov er.Jeg vil derefter be' dig indbetale aftalte beløb på oplyste bankkonto. Du finder stedet i webshoppen under "Gør det selv renovering".

Jeg skal oplyse om,at jeg har rigtig meget litteratur og kataloger over Antikke Porcelænskakkelovne(mest svenske) fra 1740 og frem, Norske Støbejernsovne fra 1600 og frem, Tyske støbejernsovne fra 1550 og frem, Danske Støbejernsovne fra 1840 og frem, Danske Støbejernskomfurer fra 1875 og frem.

Når du kontakter mig er det vigtigt, at du i forvejen har checket, om der er angivet: fabrikat, evt. fabrikationsnummer og at du har et foto af ovnen. Det er også vigtigt at fotografere eventuelle skader, utæthed ved låger, mangler osv. ved en forespørgsel om en ovns værdi ved køb eller salg.

Ved tilstrækkelig foto dokumentation(også fotos af ovnen indeni og af riste) vil jeg være istand til at give dig et fingerpeg om, hvad det vil koste at istandsætte din gamle ovn.

Kontakt

Lars Falk
Sundgade 20, 1.
6400 Sønderborg
+45 51 72 39 52 (gerne aften og weekend)
lars.falk@gmail.com
www.lars-falk.dk